Log in


Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Heeft u nog geen account? Maak er dan direct een aan.

Nieuw wachtwoord


Vorige activiteit Volgende activiteit

Arko van Brakel

Datum

2019-08-27

Tijd

08:00

Locatie

De Perdstal
Kempweg 164
5801 VV  Venray

Website

www.arkovanbrakel.nl

Na een stevig ontbijt op het terras van De Perdstal in Venray, nam Arko van Brakel ons mee in zijn gedachtegoed rondom het thema "Wendbaarheid & weerbaarheid" in een alsmaar veranderende wereld. Hoe speelt jouw onderneming in op complexe vraagstukken zoals duurzaamheid, vergrijzing, AI, robotisering en disruptive technology?

De wereld is niet maakbaar, dat weten we allemaal. Keuzes, gedrag en reacties van individuen, teams en organisaties zijn dat wel. Vanuit verschillende invalshoeken vloog Arko onderwerpen aan als normen en waarden, veiligheid binnen het bedrijf, loslaten en disruption. De centrale vraag die hij stelde was: Voor wie wil ik van betekenis zijn? En lukt me dat binnen de organisatie waarin ik werk? Wordt je succesvoller als je deze vraag kunt beantwoorden? En wat is succes eigenlijk? En hij gaat verder: Wat is je droom? En durf je deze te leven? Welk leiderschap is nodig om een stukje verder te komen? Ben jij de manager die denkt alles te weten? Wil je overal bij betrokken zijn? Of durf je los te laten om zo een veilige omgeving te creëren waarin medewerkers zelf durven denken en fouten mogen maken? Zo ja, dan heb je innovatie te pakken!

Arko vult zijn verhaal aan met de vier jaargetijden en hoe mensen, bedrijven en de markt deze cyclus alsmaar doorlopen. Hij daagde ons uit na te denken over de vraag in welk jaargetijden ons eigen bedrijf, haar medewerkers en de markt verkeerd. Het blijkt de kunst om deze cyclus levendig te houden en voor diversiteit in de organisatie te zorgen.

Programma

08.00 - 09.00  Ontvangst en ontbijt
09.00 - 10.30  Interactieve bijeenkomst door Arko van Brakel met workshopelement
10.30 - 11.00  Afsluitende borrel, vragen en netwerken

Vorige activiteit Volgende activiteit