Log in


Wachtwoord vergeten? Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Heeft u nog geen account? Maak er dan direct een aan.

Nieuw wachtwoord


Vorige activiteit Volgende activiteit

Best Practice: Duurzame Inzetbaarheid

Datum

2020-03-25

Tijd

15:30

Locatie

Vostermans Ventilation
Parlevinkerweg 54
5928 NV Venlo

Website

www.vostermans.nl

--- GEANNULEERD ---

Wat is duurzame inzetbaarheid en hoe vertaal je dat van theorie naar praktijk in jouw organisatie? En andersom, hoe meet je de vitaliteit van jouw medewerkers en dus de vitaliteit van de organisatie? Hoe kom je tot een project met een haalbaar en meetbaar resultaat?

De tijd dat je als werknemer achterover kon leunen en de actie van de werkgever kon afwachten is voorbij. Duurzaam inzetbaar blijven is een gezamenlijke verantwoordelijkheid geworden. Maar hoe maak je duidelijk wat je daarin van elkaar verwacht?

Ron van Berlo, directeur van Werk-Vitaal, zal zijn kennis en ervaring op het gebied van duurzame inzetbaarheid met ons delen. Hij vertelt ons hoe hij duurzame inzetbaarheid in het bedrijfsleven integreert.

Geert Vergeldt, HR manager van Vostermans Companies, zal zijn werkwijze, gebaseerd op jarenlange praktische ervaring in het zoeken naar en creëren van oplossingen voor (complexe) uitdagingen op het gebied van verzuimmanagement en preventie, met ons delen. Hij zal ons laten zien welke acties hij heeft ingezet tijdens de verschillende projecten die hij de afgelopen jaren heeft uitgevoerd. Hij laat ons op basis van de resultaten zien welke projecten succesvol waren.

--- GEANNULEERD ---

Programma

15.30 – 16.00   Ontvangst
16.00 – 16.45   Duurzame inzetbaarheid van theorie naar praktijk door Ron van Berlo
16.45 – 17.30   In de praktijk bij Vostermans Companies door Geert Vergeldt
17.30 – 18.00   Netwerkborrel

Vorige activiteit Volgende activiteit